Що таке івент маркетинг у Рівному розповів Артем Наавгуст

Share

MCBkpVc3Z_8Про секрети своєї мастерності усім зацікавленим розповів директор з маркетингу НК “Верес” Артем Наавгуст. Лекція відбувалася у аудиторії Національного університету водного господарства та природокористування у неділю, 13 вересня.

Івент маркетинг став темою третьої зустрічі в рамках Клубу Творців Контенту. Лекцію проводив організатор більше 50-ти тренінгів, маркетолог-практик відповідальний за просування футбольного матчу НК “Верес” (4000 тис. глядачів) – Артем Наавгуст. Відвідали захід волонтери, досвідчені громадські активісти міста й ті, хто має намір просувати власний проект.

XUvJm8-qvLE

Розпочинали зустріч бесідою про те, хто може стати маркетологом і що для цього потрібно. «Всякий може стати будь-ким», – відповідає Артем. «Я можу стати всім ким, захочу при умові, що в мене буде достатньо часу, безмежне бажання і мінімальні ресурси. Ніхто ж не народжувався класним менеджером, професіоналом. Кожен формується. Чом би не переформуватися? Особливо, якщо є достатня мотивація.»

Під час лекції обговорили етапи просування проекту. Особливу увагу спікер звернув на дієві принципи: «Що відрізняє початківця від професіонала? Початківець робить й не розуміє чому в нього щось вийшло, а щось – ні. Професіонал – керується принципами, що не змінюються попри плинність часу, трендів.»

Гості заходу мали змогу поставити запитання стосовно побудови каналів приваблення учасників для власних проектів.

Лекція Артема була змістовною і якнайкраще підкріплена прикладами з життя» – ділиться своїми враженнями постійна учасниця Клубу, Анастасія Лонгінова. «Кожен отримав чіткі інструкції як організувати себе і команду, щоб захід пройшов на вищому рівні”.

Відвідувачка заходу – Марія Панас, залишила такий відгук на сторінці в соцмережі: «Той хто не прийшов – проґавив цікаву і насичену порадами лекцію як проводити події так, щоб на них збиралось що не менше сотні слухачів. Артем пояснював що і як варто зробити, аби зацікавити цільову аудиторію. Тепер, перед початком роботи над проектом, я уважно прочитаю всю інформацію, що отримала і з легкістю, впевненістю працюватиму над ним».

yYMUU6ewJz8Завершили лекцію 5 хороших порад для саморозвитку від Артема Наавгуста:

1. Читайте хороші книги

2. Спілкуйтесь з розумними людьми.

3. Організовуйте заходи.

4. Набивайте свої шишки.

5. Робіть власні висновки.

Організатором Клубу Творців Контенту виступає первинний осередок ФРІ «Рівне Активне». Завітати на зустріч може кожен зацікавлений в саморозвитку. Наступна зустріч відбудеться вже згодом. Стежте за анонсами та оновленнями групи ВКонтакті: vk.com/contentmaker_club

Залишити відповідь