Олександр Солонтай в гостях у ФРІ Рівне

Share

Солонтай16 вересня в рамках щотижневої самоосвіти в гості до ФРІ Рівне завітав легендарний фрішник Олександр Солонтай. Під час дружного чаювання вдалося дізнатися, що зараз читає Олександр, чи варто громадським активістам йти в політику, якою має бути ідеальна країна та поспілкуватися на інші цікаві теми.

В портфелі у Олександра зараз «Мистецтво війни» Сунь-дзи, а громадським активістам він радить почитати посібник «Публічна дипломатія та лобіювання громадських інтересів на місцевому рівні», з яким можна ознайомитись за наступним посиланням
http://ipo.org.ua/wp-content/uploads/2015/06/posibnik_80_last.pdf

Громадським діячам варто йти в політику в першу чергу для того, щоб здобути статус і авторитет та довести свої лідерські та організаційні здібності, що буде позитивним прикладом для молоді та надихне її змінювати країну та впливати на владу.

Ідеальна країна – та в якій існує реальне самоврядування і децентралізація, де представники громади справді вирішують важливі питання свого повсякденного існування. Також в такій країні усі державні посади повинні оплачуватися належним чином для того щоб не існувало корупції, якщо держава не здатна платити адекватні кошти за посаду її потрібно скасувати.

Рівненські фрішники лишилися задоволені зустріччю і сподіваються ще не раз побачити Олександра Солонтая серед гостей осередку.

Залишити відповідь