ФРІ Project Camp 3.0 – яким було літо у таборі від Київської ФРІ

Share

XOw_yPOQt-A

6-11 серпня біля села Зазим’є, на березі Десни, пройшов Київський “ФРІ Project camp 3.0”.

Офіційне відкриття табору,  ватра з лекцією від Михайла Каменева і звичайно ж пісні під гітару…Руханки, цікаві лекції, обговорення та рефлексії, нові знайомства та старі друзі…Мотивуючі виступи спікерів, шалені ідеї та просто круто проведений час…

Повні ідей учасники ФРІ Project Camp 3.0 слухали лекції, прописували мабутні проекти та обмінювалися ідеями. Цікаві та мотивуючі виступи спікерів зробили ці дні насиченими і змістовними.
Олена Літвішко розповіла про вступ до громадської діяльності та правильну роботу зі ЗМІ, написання прес-релізів.
Євгеній Бондаренко провів лекції з лідерства, аналізу глибинних мотивів, тайм-менеджменту.
Андрій Длігач допоміг розібратися в проектному менеджменті.
Олександра Білязе та Катерина Казакова надихнули міжнародними можливостями.
Роман Британчук відкрив учасникам можливості бізнесу для НГО.
Володимир Коваль прочитав лекцію з менеджменту стартапу.
Василь Комісаров показав, як презентувати проект споносору.
Сергій Перникоза навчив роботі з державними інституціями та міліцією.
Ваче Давтян розвивав силу волі й навчив зберігати енергію.
B46Qk27YXMQ

Ось, що пишуть учасники, спікери та організатори табору:

(Ірина Ткаченко) : “Той, хто ніколи не був на освітньо-мотиваційних таборівках, як ФРІ Project camp 3.0, не зможе зрозуміти всього щастя і можливостей, які дають подібні табори.

Без перебільшення – це апгрейд свідомості, народження мрій, реалізація проектів, перспективне бачення свого життя і життя країни.

Це – коло однодумців, підтримка, допомога, віра і посмішки, концентрація ерудовних, проактивних, свідомих, творчих, молодих людей зашкалює, а це дає потужну мотивацію і віру в те, що Україна буде змінюватися”

(Софія Дзвінка) : “Я б дуже хотіла, щоб цей табір став для вас не лише приємним спогадом літа, а й поштовхом до реалізації тих чудесних проектів, які ви нам презентували (перерахувати), до змін у собі й довкола себе. За час табору ви вже стали інакшими – більш самостійними, чуйними, уважними, активними.”

Спогади про ці неймовірні дні на березі Десни зі справжніми друзями, веселими посиденьками, ватрою та піснями під гітару будуть ще довго зігрівати учасників осінніми вечорами або під час нудних лекцій в холодних аудиторіях

 

 

 

Залишити відповідь