Марк Оплачко розповів як організувати успішний захід у Рівному

Share

 photo 8 2_zpsiqta43gr.jpg
Про секрети своєї мастерності усім зацікавленим розповів організатор близько сотні успішних заходів Марк Оплачко. Лекція відбувалася у стінах університету водного господарства та природокористування у четвер, 23 липня.

Проектний менеджмент став темою другої зустрічі в рамках Клубу Творців Контенту. Тренінг проводив Марк Оплачко – діяльний та досвідчений організатор, засновник МГО “Література.rv” та творець численних літературних проектів, в числі яких й науково-популярний проект «Quantum» за участі Макса Кідрука. Відвідали захід волонтери, громадські активісти міста й ті, хто має намір започаткувати проект.

В рамках зустрічі Марк передавав свій досвід на прикладі презентації книги «Жорстоке Небо» Макса Кідрука в аеропорту. Під час тренінгу розглянули що є подією та обговорили етапи прописування проекту. Учасники розказали про свій досвід організаторської діяльності.

«Було вражаюче!», – ділиться своїми враженнями відвідувачка заходу, Катерина Конончук. «Марк на особистому прикладі розповів і показав, які помилки робити не варто, як не влетіти на гроші, як зробити так, щоб люди мріяли про наступну подію твоєї організації. Було дуже цікаво, пізнавально та корисно.»

Тренінг відбувався у форматі діалогу, тому кожен учасник мав змогу висловити своє бачення, задати запитання.
Також, кожен учасник отримав працюючу схему типу “Бери і роби”, яку в своїй діяльності використовує Марк.
Учасниця Клубу, Олена Бабич, залишила такий відгук на сторінці в соцмережі:

Зустріч була цікава та інформативна. Сподобався формат, дізналася багато нового для себе. Для тих, хто планує організовувати культурно-масові заходи, рекомендую взяти участь наступного разу.

 photo 8 3_zpse1yq3yl3.jpg

Організатором Клубу Творців Контенту виступає первинний осередок ФРІ «Рівне Активне». Завітати на зустріч може кожен зацікавлений в саморозвитку. Наступна зустріч відбудеться вже згодом. Стежте за анонсами та оновленнями групи ВКонтакті: vk.com/contentmaker_club

Автор статті: Анжеліка Самофал

Залишити відповідь