У Києві відбулося відкриття Журналістської Кузні 4 !

Share

vf_Wa92vHSo

День, сповнений приємною атмосферою, спілкуванням з цілеспрямованими учасниками, натхненням та мотивацією від неперевершених спікерів, які заряджають нас ентузіазмом до нескінченної роботи та жагою до нових перемог, нарешті відбувся: ВІДКРИТТЯ Журналістської Кузні 4 ! :)

Поділитися унікальним досвідом до нас завітали професіонали журналістської справи Єгор Чечеринда, Олександр Равчев та Олександр Акименко

aJXExzGGRY4 D37MCDHtVGU PGKnSvExj5A

 

Перший лектор, Єгор Чечеринда, головний редактор телеканалу Еспресо.tv під час свого виступу акцентував увагу, що журналісти мають бути обізнані в багатьох галузях, адже на сьогоднішній день проблема журналістів полягає саме в поверхневості знань. “Щоб не попасти в цю прірву, необхідно засинати та просинатися з новинами”, — наголосив спікер. На думку Єгора, секрет успіху журналіста досить простий: постійно працювати над собою, саморозвитком, багато читати, вдосконалюватися в усьому та ніколи не здаватися!

Олександр Равчев, блогер, PR-менеджер, громадський діяч, викладач психології поділився з учасниками секретами успішного блогера.

Тепер ми знатимемо про «магію цифр», правила роботи з контентом, формати блогів, критерії їх успішності, типи публікацій. Відповіді на питання про те, як же ж «скинути зайве» (про матеріал мова йде, звичайно :)), як відреагувати на критику від різних типів критиків і твердо залишатися на своїй позиції тепер стали відомими нам.

Тему блогерів замінила тема «Створення успішної медіакомпанії» від Олександра Акименка — видавця інтернет-порталу Platfor.ma. «Що повинен вміти журналіст, щоб створити своє медіа?» — «Для цього не достатньо бути лише журналістом, а треба ще й володіти елементарними правилами менеджменту, мати бізнес-план та мати базові знання у фінансуванні або мати в своєму штаті особу, яка добре розуміється на цьому». А ще бути честолюбним і вірити у свою справу!

Що ж, мотивуймося, вдосконалюймося та чекаймо наступних не менш цікавих та корисних зустрічей на Журналістській Кузні «ЖуК»!

tg3ay49Y-LU

Щиро дякуємо за вашу присутність!

І висловлюємо окрему вдячність нашим спікерам за професіоналізм, цікаві ідеї, корисні поради, внесок у розвиток молодіжного громадського руху та творче натхнення молоді!

А також подяка ІЖіМВ, КНУКіМ за надане приміщення!

Натхнення та гарного вікенду! :)

#Київ #фрі #фрі_київ #ЖуК #fri_ua #fri #friua #фрішники #fri_event #study #фрі_жук #fri_zhuck #fri #journalist #kyznia #КНУКіМ #ІЖіМВ #журналістика #освіта #блогерство #медіакомпанія

Залишити відповідь