«Подорожники» знову зібрались!

Share

З наближенням літа, у кожного виникає думка, як же відпочити цього року?

Така ж думка виникла і в організаторів «Країни як вони є» Максима та Роми, що і наштовхнуло їх присвятити захід Південній частині  Європи!

Цього разу наші любителі мандрів почули про Італію, Іспанію та Португалію.

ZuLpbiKeXucНаші спікери розповіли про чудові місця для відпочинку, місцевий колорит та море вражень від власних поїздок.

Вже традиційно ми почули про те як  економити на транспорті, де смачно та недорого поїсти та  як класно провести час з мінімальними витратами. Як відомо, навіть бюджетна подорож в курортних країнах може вдарити по кишенях. Проте все змінюється, коли свої заощадження можна примножити у ході поїздки. Чудовою новинкою для нас стало відкриття – як заробити під час відпочинку! Насправді це можливо, як говорить Максим – один з спікерів нашого тренінгу:

« На відпочинку можна та треба заробляти, тоді ваша поїздка принесе вам ще більше задоволення». Справді, кожен з нас після відпочинку рахує свої заощадження, і з сумом розуміє, що пора на роботу. Однак, якщо після відпочинку на березі океану, у вас в кишені грошей більше ніж до поїздки, це точно підніме ваш настрій.
Також учасники почули про особливості візової політики у цих країнах, та особливості етики користування різними видами запрошень.

MoygsFW2QvY

Немає нічого кращого за усмішки на обличчях людей. А що краще викликає позитивні емоції, ніж нові враження?
Подорожуйте, друзі, світ ближчий, ніж Ви думаєте!

Залишити відповідь