“Understanding Europe” – “Розуміючи Європу”

Share

mls0t59iQ-M                 Львівська ФРІ за підтримки Європейського молодіжного парламенту та Schwarzkopf-Stiftung 25 лютого провела семінар “Understanding Europe” – “Розуміючи Європу” у Львівському Фізико-Математичному Ліцеї при ЛНУ ім. І. Франка.

Курс ЄС: Розуміючи Європу – це семінар, який презентує ЄС інтерактивним способом. «Розуміючи Європу» це прискорений курс з основ функціонування ЄС, що вже працює у Німеччині з 2009 року. Зараз курс проводиться в таких країнах: Італія, Литва, Австрія, Ірландія, Угорщина, Чеська Республіка, Бельгія та Україна.

Проект у Львові відбувся вперше. Метою даного проекту є ознайомити школярів зі структурою ЄС, розширити та допомогти візуалізувати основоположні знання про європейську політику, підвищити інтерес учнів у справах ЄС та заохотити їх до участі в них. «Думаємо, що із поставленими завданнями ми впорались. Враження позитивні, учні активні та зацікавлені, вчителі охоче спостерігали та запрошують нас провести такий проект і для інших класів», – стверджують організатори заходу Максим та Романа.
CdjpzWRJn4g

Наступний захід планується у Винниківській школі-інтернат №9 для дітей хворих на туберкульоз.

Залишити відповідь