Базова ФРІ-школа у Вінниці відбулась

Share

Минулими вихідними, 28 лютого та 1 березня у Вінниці відбулась Базова ФРІ-школа.

Перший день розпочався з виступу Сергія Перникози про правила спілкування з міліцією. Учасники БФШ настільки захопились даною темою, що під час обідньої перерви взялись перевіряти нові знання на практиці. Разом з Сергієм, ідейним натхненником даної оказії, всі відправились до найближчого відділку міліції щоб особисто поспілкуватись з правоохоронцями, але на жаль, на місці нікого було.

Також того дня виступав Дмитро Парпальос, вінницький юрист, що розповідав про громадський вплив, про те як цей вплив здійснюється і чому він такий важливий. Трохи згодом Ярослав Воля навчав учасників БФШ основам проектного менеджменту та розповідав про те, як розпочати свій власний проект.

Завершився перший день яскравим та запальним виступом Євгена Бондаренка, голови РС ВМГО ФРІ. Він навчав ораторському мистецтву, розповідав про те, наскільки важливо перебороти страх публічного виступу та провів кілька веселих навчальних ігор.

Першу частину другого дня було присвячено обговоренню проектів, що їх учасники БФШ захотіли реалізувати. Ярослав Воля, вінницькі ФРІшники, інші тренери допомагали, й допомагатимуть надалі, учасникам в роботі над їхніми проектами.

Після обіду Ірина Черевко розповіла про медійну діяльність, а Руслана Коренчук, голова ВМГО ФРІ, провела тренінг “Школа лідерства”. Учасникам була запропонована ситуація, згідно з якою вони, в результаті авіакатастрофи, опинились на безлюдному острові повному небезпек і головним їхнім завданням стало виживання групи. Гра викликала бурхливу хвилю обговорень та змусила всіх замислитись над життєвими цінностями.

Закінчувався день тренінгом Любові Гриб про те, як молоді поїхати за кордон з метою набуття нових знань та досвіду.

Після всіх виступів та тренінгів відбулося нагородження учасників грамотами та вручення подяк тренерам.

Залишити відповідь