Правова обізнаність

Share

brBvkf-goq420 лютого проведено тренінг «Права споживачів» в РІ КУП НАН України, де юрист громадської приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини Марія Цип’ящук розповіла про правовий самозахист для відвідувачів заходу.

 

 

3EBlvA4lj2g «Спікер поділився з  найактуальнішими проблеми захисту прав, з якими стикається кожен споживач. Цікаво те, що для мене, як звичайного покупця, що не володіє юридичними знаннями, донесено все доступними словами», – зазначила учасниця тренінгу Іванна.

Xhd7UEa6eAUЗауважимо, що цей тренінг проведено у рамках проекту «Знай права та використовуй свої можливості», що започатковано у 2014 році Рівненським осередком “Фундація регіональних ініціатив”, метою якого є поширення правової обізнаності для всіх охочих.

OgSG_aIscxE Цьогоріч вже вдало проведено ще дві зустрічі. А саме:

«Громадські організації: упорядкування документів» (06.02.2015), де за круглим столом головні спеціалісти Реєстраційної служби Головного управління юстиції у Рівненській області розповіли представникам молодіжних громадських організацій та громадських рухів, що вирішили створити громадські об’єднання, про особливості реєстрації та приведення документів у відповідність до Закону.

Фото-0791«Взаємодія з міліцією» (13.02.2015), де випускник неодноразових тренінгів Асоціації українських моніторингів дотримання прав людини та засновник Copwatch у Рівному Олексій Смірнов, розповів про особливості діяльності правоохоронних органів.

Надалі зустрічі у рамках проекту будуть продовжуватися навесні.

Залишити відповідь