Кавовий батл

Share

PLEWokb14zg17 лютого у Time-cafe “Home” відбувся перший рівненський кава-файт, що організувала Рівненська ФРІ. У ньому взяли участь чотири популярні кав’ярні: Чорна королева, мобільна кав’ярня “Equador”, шведське кафе Fika та тайм-кафе “Home”.

У змаганні за першість перемогла кав’ярня “Чорна королева”.

O522SGvApbUggKEbGg40tIНа заході були присутні експерт з підбору кави Анна Акупаж, яка розповіла історію кави і поспілкувалася з гостями про вибір індивідуального купажу для кожного, а громадський активіст, політичний діяч і бізнесмен Зураб Кантарія презентував свій проект “Велокава”.

Забавляла публіку виступом  КВН команда “Молодіжка збірна Рівного”.

«Адміністратори-кавовики  хвилювалися, ніби вони звичайні смертні, а не зіпсовані західним корпоративним етикетом (там він бездушний)» – ділиться враженнями гість діства Святослав .
obtqNWdFMoYОрганізатор заходу Конончук Оксана зуважила: “Метою було не тільки визначити найкращу кав’ярню, а й більше дізнатися про “родзинки” самих закладів. Оскільки у Рівному ще багато цікавих кав’ярень, тому  буде продовження таких змагань. Ми будемо шукати гідні конкуренті кав’ярні для подальшої співпраці”.

sV2pLglPgPE

Залишити відповідь