Дещо про табір “Be Free-7”

Share

DSC_0259Організація табору пройшла на гідному рівні. Особисто мене вразило, як швидко учасники, котрі не звикли мити посуд золою з ватри або чекати на спорудження душу, призвичаїлися до умов життя у лісі. Майже вегетаріанська кухня навчила нас любити і наїдатися звичайною капустою й гречкою, а сидіння біля ватри до пізньої ночі зробило нас більш дружніми й говіркими.

DSC_0203Не можу не відзначити тренінги табору «Be Free-7». Різноманіття програми зумовило інтерес учасників до відвідування всіх анонсованих заходів. Робота зі ЗМІ, громадська діяльність, взаємодія з міліцією, подорожі Укрзалізницею – це ще не повний перелік того, що можна було почути на таборі. Класно, що відбувалася реакція аудиторії: учасники не соромилися ставити запитання до тренерів, таким чином створюючи придатну для фітбеку атмосферу.

DSC_0582Тепер учасники з різних куточків України (Львів, Харків, Івано-Франківськ, Полтава, Київ, Донецьк) нерозривно спілкуються один з одним і марять повернутися до табору наступного року. Отже, можу з упевненістю сказати, що наш харківський табір завершився успішно!

Голова медіа-служби ФРІ-Харків,
Альона Нагаєвщук.

Залишити відповідь