Всеукраїнський проект “Твоя країна” Рівненщина

Share

16 – 18 травня у Рівному відбулася зустріч у рамках Всеукраїнського проекту «Твоя країна» з жителями Донецька, Черкас, Києва.

Учасники проекту протягом трьох днів відвідали безліч цікавих місць Рівненщини: музей бурштину, Дубенський замок, Тараканівський форт, Острозький замок, Національний університет «Острозька академія», виставку народних ремесл Рівненщини «Музейні гостини 2014» та ін.

5Z3gTl7JRl0

Окрім цього, організатори Рівненської ФРІ влаштували 18 травня освітньо-культурний вечір «Ковток Мексики», де молодь міста та учасники проекту «Твоя країна» відвідали тренінг львів’янина Ореста Зуба, що розповів про свою 4-ох місячну захоплюючу мандрівку Мексикою. Також гості вечору  отримали масу задоволень від проведених дебат та інтерактивних конкурсів.

7bp984JbPwQ

Останній вечір проекту завершився  відвідинами  виступу місцевого рок-гурту «ВОРСТ».

I7GgP13mTAo kfsSaD_mQLA

 

Гості нашого міста  висловлюють слова захоплення від чудово проведеного часу:

Юлія Мороз, м. Київ: «Сьогодні повернулася із Рівного. У захваті. Приємно вражена. Сповнена невимовними емоціями радості. Щаслива. Стільки позитиву та енергії, жартів, щирих розмов, цікавих ігор!
Я безмежно всім вдячна: як учасникам, організаторам, так і просто тим людям, хто весь той час проводив з нами!…Я усім-усім, хто був з нами протягом цього часу, безмежно дякую! З вами легко, комфортно, весело! Цю подорож я буду довго пам’ятати, сподіваюся, ми ще обов’язково зустрінемося!»

LXcsbAFuwfcОксана Перепелиця, м. Черкаси:          «… Мені дуже все сподобалось, ми всі стали однією сім”єю! Як то круто було коли я виходжу з вагону, і бачу як мене зустріча хлопчина з прапором…я ніколи не забуду прогулянку містом, а особливо коли я піднімалась на Пагорб Слави!!! Я не можу забути цей краєвид міста з 12-ти поверхового будинку, рок концерт, вечірку, “музейні гостини”, похід на вокзал…»

Вікторія Гайдаєнко, м. Черкаси: «Отак я змогла втекти з чотирьох стін буденності і отримати ковток свіжості та нових вражень. Кажуть, щастя треба пити маленькими ковточками. Дякую, проекту «Твоя країна» за те, що дали мені змогу насолодитися таким щастям «залпом». Ніколи не забуду =) …».

CV7KOA_isXE

 

Висловлюємо подяку усім хто допомагав в реалізації цього проекту:

Адміністрації кафе «Кампот»; адміністрації музею бурштину; перевізнику ФОП Роман; фотографу Валерії; тренеру Оресту Зубу; рок-групі «ВОРСТ».

Залишити відповідь