Ужгородські ФРІшники за нову міліцію

Share

15-80У вівторок, 8 квітня, до адмінбудинку обласного управління міліції в Ужгороді прийшло кілька десятків представників обласного люстраційного комітету, ужгородського Євромайдану, Автомайдану, жителів Міжгірського району, а також члени УМО ВМГО “Фундація регіональних ініціатив” аби вимагати відставки із займаної посади в.о. начальника закарпатської міліції полковника Сергія Шаранича.

Під час мітингу пролунало багато фактів, які озвучили незадоволені громадяни, щодо непроходження Шараничом критеріїв люстрації. Молодь мала свої зауваження, адже вважає, що зараз саме час привести обласну міліцію до якісно нового і професійного рівня.

1-82

Голова молодіжної організації ФРІ, Юлія Дуб каже: “ми за останні роки проводили не одне навчання для ужгородської молоді по спілкуванню з міліцією і, на жаль, мали багато прикладів порушення Законів і навіть Конституції України з боку міліціонерів. Тому хочеться, щоб нарешті наша міліція вивчила закони, стала відповідальною і виконувала свою роботу орієнтуючись на людину, а не на статистику”.

1-82
Деталі, ФОТО і ВІДЕО тут: http://zakarpattya.net.ua/News/122379-Sharanych-z-posylanniam-na-Avakova-khoche-vtrymatys-na-posadi-hromada-Zakarpattia-vymahaie-konkursu-i-obitsiaie-bezstrokovyi-protest-FOTO-VIDEO

Залишити відповідь