У Харкові пройшов тренінг з арт-терапії

Share

Тренінг з арт-терапії ФРІ-ХарківУчора, 4 квітня в арт-будинку «Синдром Стендаля» пройшов тренінг з арт-терапії під керівництвом Олі Шигімаги.

Арт-терапія – це метод розвитку особистості за допомогою мистецтва та творчості. Спеціальні техніки дозволяють «спілкувится» зі своїм «я», допомагають правильно трактувати наші вчинки, дають можливість для самовираження та самопізнання. Виходячи з отриманної інформації, ми можемо змінити свою поведінку і погляди на життя.

xzdkd-rТренінг з арт-терапії ФРІ-ХарківТехніки представлені малюванням відповідних картинок, які потім намагається «перекласти» спеціаліст з арт-терапії . Зокрема, на цьому заході усі присутні (15 учасників) мали можливість створити асоціативні портрети один одного. За обговоренням малюнків спілкування пожвавилося, усі стали розкутішими, веселими, така собі творча релаксація. Тим паче за теплим чаєм і з гарним настроєм будь-яка бесіда пройде легко і ненав’язливо.

Після подібних тренінгів багато нового відкриваєш для себе, особливо про власне «я». Тому радимо усім відвідати наступну арт-терапію. Дочекайтеся!

Залишити відповідь