Всеукраїнський проект «Твоя Країна». Знайомтесь, Харків!

Share

14, 15, 16 лютого у Харкові відбулася серія заходів, присвячених Всеукраїнському проекту «Твоя країна». Місцева команда ФРІ спланувала різнопланове дозвілля для харків’ян і гостей міста.

екскурсія у Харкові (проект "Твоя Країна")Іногородніх зустріли квестом. Тож намагалися тримати гостей у тонусі ще з самого початку. Перший день проекту припав на День Закоханих, тому учасникам було запропоновано відвідати тематичну вечірку з цього приводу.

15 лютого відбувся тренінг з автостопу від Руслани Коренчук. Присутні розібрали ази автостопу: історію руху, особливості автостопу в Україні, пройшлися по правилах (що не можна робити і чого варто дотримуватись, коли подорожуєш автостопом).

Антон Шигімага провів екскурсію містом, розповідаючи цікаві факти про Харків. Прогулянка почалась від Площі Конституції і закінчилась Дзеркальним струменем.

екопарк, ХарківНа міжрегіональному вечорі учасники презентували свої рідні міста, пояснили, чому варто завітати саме до них і запрошували усіх у гості.

Заключного дня, 16 лютого, учасники відвідали Feldman Ecopark.

За ці три дні Харківська ФРІ прийняла гостей із Тернополя, Запоріжжя, Полтави, Києва, Донецька, Славутича.

вечірка, День Закоханих, ХарківСподіваємось, наступного разу до нас завітає ще більше людей з інших міст, адже так ми легко пізнаємо культуру кожного куточка України :) До зустрічі!

ФРІ-Харків

Проект «Твоя Країна» – це кількаденні поїздки з насиченою програмою до обраного тобою міста. Неординарні екскурсії, тренінги та ігри, зустрічі з відомими журналістами, митцями, бізнесменами, кав’ярні, музеї та театри, а також нові друзі, знання та яскраві враження!

Залишити відповідь