Стань частиною МИРНОЇ революції

Share

Активність протестних настроїв в Україні наразі набуває все більших масштабів. Нині мітингувальники по суті володіють центром Києва: Жовтневим палацом, КМДА, Майданом. Студенти страйкують, а по всій Україні люди виходять на вулиці вже не за євроінтеграцію, а проти свавілля та того насилля, на яке свідомо пішло керівництво країни.

Нагадаємо, що 30 листопада близько 3 ночі на Голову ВМГО “ФРІ” Максима Кицюка в Івано-Франківську було скоєно напад. Зараз його стан стабільний, він отримав струс мозку, розрив зв’язок, три глибокі рани та багато гематом. Максим був разом із товаришем, Анатолієм Демиденко, якого відтягували в бік та не били. Тому що дії були спрямовані лише на Максима.

Максим Кицюк був одним із організаторів Євромайдану та студентського страйку в Івано-Франківську.   Звичайно, зараз це побиття правоохоронці відмовляються вважати політичною розправою.

Насилля вночі з 29 на 30 листопада на Євромайдані у Києві та напад на Максима – жорстока розправа над надіями та залишками довіри мітингувальників.

Не лишаймось осторонь зараз, коли влада руйнує громадянське суспільство!

Тож, свідомих та активних громадян України ми закликаємо:

– відстоювати свою позицію свободи думки, свободи вибору та свободи слова без насилля й виходити на акції у твоєму місті;

– пам’ятай:  ти рушійна сила мирного протесту! Тож не ведись на провокації всупереч ненасильницькому спротиву та піклуйся про свою безпеку (Про безпеку мирних зібрань читай тут );

– поширюй перевірену інформацію про хід подій та повідомлення про необхідну допомогу мітингувальникам;

Ми закликаємо всіх відстоювати свою громадську позицію. У наших руках можливість зупинити пролиття крові!

Пам’ятай, що разом ми – сила! ДІЙ!

Керівництво ВМГО

“Фундація регіональних ініціатив”

Залишити відповідь