Проти кривавих побоїщ??? Виходь на акцію студентської солідарноті!

Share

ВМГО ФРІ разом зі Українською Ассоціацією Студенського Самоврядування, Студенською Кординаційною Радою та іншими організаціями закликає до спільної роботи над організацією акцій солідарності та хвилею студентських протестів.

10 грудня 2013 року студенти по всій Україні вийдуть на акції солідарності з молодими українцями, проти яких фальшуються справи та які отримали тяжкі тілесні пошкодження в наслідок побоїща на Майдані 30 листопада 2013 року. Минув тиждень із того ранку, коли студентів жорстоко розігнали, але жодних дій спрямованих на виявлення та покарання винних не вчинено.

Тому, студенти оголошують 10 грудня – Днем студентської солідарності! Вони пройдуть колонами до Міністерства внутрішніх справ у Києві та управлінь МВС в інших українських містах. Учасники акцій проведуть мовчазний флеш-моб, аби виказати свою солідарність із молодиками, які постраждали внаслідок незаконних дій спецпідрозділу МВС «Беркут».

Студенти вимагають від влади припинити фабрикування кримінальних справ проти студентів та звільнити незаконно затриманих, а також притягнути до кримінальної відповідальності організаторів та виконавців кривавого побоїща на Майдані Незалежності.

Солідаризуймося! Прийдімо на акцію 10 листопада у своєму місті!

Початок акції у м. Київ (парк ім. Тараса Шевченка), на площах міст або біля обласних управлінь МВС о 14.00


Із повагою,

Дмитро Дядик – заступник Голови ВМГО “ФРІ”

dyadyk.ds@gmail.com

Руслана Коренчук – член Ради Старійшин ВМГО “ФРІ”

ruslanka90@gmail.com

Залишити відповідь