На Рівненщині відбудеться літній табір “Youth – ACTING”

Share

З 28 червня – по 1 липня 2013 року поблизу с. Хотинь в Рівненській області  Молодіжна громадська організація «Молодь-Діє» та Рівненська міська молодіжна організація “Фундація Регіональних Ініціатив”, за підтримки Благодійного фонду “Богдана Гаврилишина” організовує літній табір для активної молоді України. Табір носить назву Youth – ACTING”.

Організатори проекту мають на меті залучення  молодих та ініціативних осіб до громадської активності, навчання їх через  проведення тренінгів та через реалізацію громадських проектів,  створення комунікаційного майданчика між активістами з різних регіонів України.

Учасниками літнього табору можуть стати молоді та ініціативні люди, що мають активну громадську позицію.

– “Участь у таборі – це шанс поспілкуватися з цікавими людьми: громадськими та культурними діячами, талановитими людьми, справжніми професіоналами тощо”, – говорить керівник Молодіжної громадської організації Молодь-ДІЄ Віталій Примак .

В якості тренерів будуть запрошені успішні та неординарні особистості, котрі  залюбки поділяться з учасниками досвідом, підкажуть шляхи вирішення певних проблем,подискутують на різні теми.

Участь у заході можуть взяти всім активні молоді люди, які прагнуть реалізуватися та діяти, для цього потрібно лише заповнивши аплікаційну форму на сайті організації Молодь-ДІЄ. Реєстрація учасників з усіх міст України триває до 21 червня 2013 року.

Квота на кожний обласний центр – 3 активіста. В цілому на табір організатори відберуть 100 учасників. Про результат відбору всі учасники будуть повідомленні електронною поштою 22 червня 2013 року до 23.00.

Зустрічі у соціальних мережах:

Facebook

Вконтакті

Залишити відповідь