Вуличний університет в Рівному стартував

Share

27 квітня в Парку імені Т. Шевченка відбулась перша лекція  Вуличного університету. Приємні враження і нові знання стали ще більш доступними і відкритими для молоді міста Рівного.

Студентами ВУ стало 40 молодих людей, які прослухали чотири лекції на тему неформальної освіти:

  • Олександра Корчевська, головний редактор Студентського журналу “Крендelle” розповіла про освітні можливості в Рівному.
  • Юліана ТЕТ, редактор порталу “ОГО”, розповіла про роль блогу та соціальних мереж в професійній діяльності.
  • Ігор Волощук, екс-голова AIESEC в Рівному, вільний підприємець поділився досвідом міжнародних стажувань та історією організація власної справи.
  • Віктор Долінський, виконавчий директор Молодіжного бізнес-інкубатора, доносив до аудиторії ідеї інновацій у Рівному.

“Ми хочемо перетворити Вуличний університет на свято неформальної освіти в нашому місті. Адже всі знають, наскільки важливо володіти актуальними, правильними, вчасними знаннями”, – говорить один з організаторів.

Фото-галерею з ВУ №1 можна побачити ВКонтакті:

Запрошуємо на наш наступний Вуличний університет з темою “Рок-н-рол”, що відбудеться 4  травня на тому ж місці – в Парку Шевченка, на літній сцені.

Ініціатори Вуличного університету в Рівному –  Молодіжної громадської організації “Молодь-ДІЄ” та РММГО “Фундація регіональних ініціатив” . Проект реалізовується за підтримки Благодійного фонду Богдана Гаврилишина.

Співорганізотрам проекту в Рівному виступає РММГО Молодіжна платформа “Яскраво“.

Більше фото на сайті проекту

Залишити відповідь