Ужгородців навчили правильно спілкуватися з міліцією

Share

 У понеділок, 27 травня, в Закарпатському громадському центрі відбувся майстер-клас на тему: «Ти і міліція». Організаторами заходу стали ужгородські ФРІ-шники Юлія Дуб та Стас Отсапенко.   Майстер-клас для ужгородців проводив представник асоціації УМДПЛ Вадим Пивоваров.  Лектор розповів присутнім про те, як можна убезпечити себе від незаконних дій правоохоронців та як правильно поводити себе з міліцією. Під час майстер-класу учасники ставили запитання, які у них виникали, і, звісно, отримували на них обширні відповіді.

Всі учасники майстер-класу мали змогу поділитися своїм досвідом спілкування з правоохоронцями, розповісти про ситуації, які у них виникали під час спілкування з представниками міліції. Окрім того, всі присутні отримали додаткові матеріали про послідовність дій в різних ситуаціях контакту з міліцією, які, звісно, допоможуть впевненіше почувати себе при зустрічі з міліціонером.
Також лекцію на цю ж тему відбулася і наступного дня. Правда ж, цього разу лекцію для всіх присутніх читав правозахисник Володимир Феськов. Всі деталі за посиланням: http://vk.com/event54042175

 

Ольга Беца

Залишити відповідь