У Рівному відбувся музичний “Вуличний університет”

Share

11 травня, в Парку Шевченка відбулась друга зустріч у рамках проекту “Вуличний університет“.

Не так, як того чекали учасники (40 молодих людей), але, все ж, захід з музичною тематикою таки відбувся. Перенесений з 4 травня через передсвяткові Великодні турботи, наступної ж суботи ВУ поєднав молодь міста та двох чудових людей – Олену Шульгу та Андрія Ляшука, що стали лекторами на уже другій зустрічі проекту.

Олена Шульга поділилася з учасниками деталями успіху Джаз-клубу “ДЖЕМ” та фестивалю ART-JAZZ-COOPERATION“, який щороку збирає кращих джазових музикантів Рівного (і не тільки джазових, і не тільки Рівного – деталі фестивалю в 2013 році на сайті www.artjazz.info).

nQte-9hBDKQ.jpg

Андрій Ляшук, як істинний етно-музикант, розповів про історію своєї творчості, про захоплення музикою, і навіть продемонстрував кілька стилів гри на одному зі своїх музичних інструментів, колекція яких у Андрія налічує кілька десятків екземплярів різних за походженням та своєї будовою. Зокрема, слухачі ВУ почули і про деякі можливості для молоді в музичному просторі Рівного.

8FoFWPvGh5Q.jpg

В рамках зустрічі також було анонсовано наступну зустріч ВУ, що відбудеться 18 травня. Цього разу тема – журналістика. Організатори запрошують усіх бажаючих на лекції ВУ.

Фото із заходу

Деталі – на сайті проекту Вуличний університет 
та в соціальних мережах:
Організатори: “Молодь – ДІЄ”
Спільнота учасників: “Вуличний університет. Зустріч 3″

Залишити відповідь