Дні Європи перетворяться в Криму …. на НОЧІ! Приєднуйся!

Share

Центр регіонального розвитку “Топ-Кая”і Фундація Регіональних Ініціатив (м.Сімферополь) запрошує кримські громадські організації, активістів та просто креативних людей до участі у підготовці та святкуванні Європейських ночей – 2013

Щорічно в травні весь європейський континент, і в тому числі Україна, відзначає свято миру і єдності – День Європи. Ми вирішили приправити святкування Днів Європи креативністю і додати неформальності теплих кримських вечорів. 22-25 травня громадські активісти та творчі об’єднання Сімферополя проведуть Європейські ночі в Криму.

Що буде відбуватися?

Фотовиставка “Європейський об’єктив” (репортажна фотографія про Європу в кримчан і кримчан у Європі). Подія у фейсбуці. Фотографії або посилання на роботи опубліковані в інтернеті надсилайте до 20 травня на euronightsincrimea@gmail.com, вказуючи ім’я та контакти автора.

Координатор фотовиставки – В’ячеслав (066 22 77 220)

Букінг (літературна зустріч) спільно з Сімферопольською ФРІ (тема – Європейська література).

Координатор заходу – Анастасія (0669742374)

Дискусія «Європейські ініціативи в третьому секторі Криму» (обмін ідеями та досвідом проектів про європейські цінності). Дискусія пройде 24 травня в Хайдельберг центрі. Подія у фейсбуці та Реєстрація на дискусію.

Координатор дискусії – Михайло (050 99 99 983)

Показ фільму з програми фестивалю документального кіно про права людини Докудейз спільно з Кримським правозахисним центром “Дія”

Language Exchange clubs (Клуби мовного обміну): англійська, французька, німецька на тему «Європейські цінності». Мовні клуби Сімферополя у фейсбуці

●Показ європейських короткометражних фільмів. Подія у фейсбуці.

Координатор заходу – Дмитро (0507657614)

“Жива бібліотека” разом з проектом “Ближче” Сімферопольської молодіжної організації “Фундація регіональьних ініціатив” (ФРІ) та показ антидискримінаційних фільмів (23 травня, Хайдельберг центр, Сімферополь, Дибенка, 12). Координатор заходу – Тетяна (0967765594)

 

Ще сімферопольців 24 травня чекає презентація можливостей навчання, волонтерства, програм обміну для молоді, розповіді про дешевих способах подорожі по європейських країнах.

 

Ближче до ночі – веселий запальний свінг, жива музика та європейські страви.

 

Також до Європейським ночами приєднався Севастополь, та інші кримські міста. Всі новини та зміни в програмі ви знайдете на нашій сторінці в Фейсбуці https://www.facebook.com/euronightsincrimea

 

Хто готує Європейські Ночі в Криму?

Центр регіонального розвитку «Топ Кая», Сімферопольська міська організація “Коло друзів Сімферополь – Хайдельберг”, Мережа Центрів європейської інформації України, Правозахисний центр “Дія“, Сімферопольська молодіжна організація “Фундація регіональних ініціатив”

Залишити відповідь