У Рівному безкоштовно навчають англійської мови

Share

Знання англійської мови для українців нині необхідність, а не розкіш чи забаганка. Щоправда досконале володіння іноземною мовою коштує чимало. У Рівному ж навчати англійської мови взялись безкоштовно. Уже 3 місяць успішно працює FRI-D club. Це проект, де кожен бажаючий може вдосконалити свої знання на практиці.

Дивитись репортаж телеканалу Рівне 1 про FRI-D-CLUB

Цього разу на вечорі FRI-D club-у обговорюють інформаційні сайти та Інтернет. Такі щотижневі посиденьки, де за чашкою чаю вчать англійської мови, відвідати може кожен. Головне – дотримуватись єдиного правила: розмовляти виключно іноземною мовою. Ініціатори проекту переконані, опанувати англійську в живому спілкуванні можна швидше і краще. Тим паче, що заняття проводять волонтери зі США.

Результати такого навчання помітні після 3-4 відвідин, кажуть організатори. В учасників «розв’язується язик» і зникає страх говорити англійською.

Планували заняття по годині. Проте, діалоги про культуру та рівень життя України й Заходу затягуються на цілий вечір. Грейс Ансані родом з Чикаго. Ставши волонтером Корпусу Миру, уже другий рік живе в селі Варковичі. Викладає англійську мову у сільській школі.

Дівчина зізнається, українську раніше не чула. Проте зараз просто закохана у нашу мову. На заняттях клубу допомагає «підтягнути» англійську, практикуючи паралельно власну українську. Нам же розповідає про наболіле.

Дізнатися цікавинки про життя закордоном, культуру та суспільство, а головне попрактикувати англійську у FRI-D club-і запрошує щопонеділа.

Джерело: Телеканал Рівне 1

Прес-служба Первинного осередку ВМГО ФРІ РІвне

Залишити відповідь