ЖИВИ ТАНЦЮЮЧИ ! [ vol 3 : Hip-Hop ]

Share

Ну шо хлопці та дівчата, 28 квітня у рамках проекту “Живи танцюючи” за підтримкою ФРІ та студії сучасного танцю TURBO відбувся останній майстер-клас з направлення хіп-хоп. Фінальна зустріч імпровізованих танцівників.
Як завжди, учасники мали змогу прослухати зовсім не нудну лекцію про історію виникнення даного стилю та базові рухи, які у ньому використовуються.
Від балачок до дій! І ось за 15 хвилин усі намагаються зрозуміти і повторити, що ж таке показує нам “вчитель”, як у дитсадочку.
Важко осягнути за одну годину те, шо людину намагаються пізнати інтервалом розміром з життя. Але всі, хто прийшли талановиті, молоді та запальні. Гарний настрій, домашня атмосфера і море позитиву роблять свої речі. За лічений час хіп-хопери радують тренера своїми першими успіхами і переходять до “міні-танку”. Який виходить на “ура”.
Дуже не хочеться розлучатися з даним проектом, адже він подарував величезний заряд позитиву, емоцій, життя, здоровя, дозволив зануритися у світ сучасного танцю і відчути себе частиною маленької “танцювальної” сімї. Величезна подяка організаторам, що подарували таку можливість. І учасникам, що знайшли в собі сили і наснаги прийти.

Розвивайтесь, дивуйте себе і оточуючих, ідіть в перед у ритмі танцю!

ФОТОЗВІТ:

скоро

ВІДЕОЗВІТ:

скоро

Ініціатор : Олександр Щербина 
Тренер : Стас Геллер
Фотограф/оператор : Альона Нагаєвщук
Відгук : Валерія Кутепова 

Залишити відповідь