Поезії для молоді

Share

Черкаські фрішники ідуть у навчальні заклади

Зустріч із молодими поетами, учасниками літературного обєднання ім. В. Симоненка, відбулася у школі № 26 міста Черкаси. Старшокласники із задоволенням слухали вірші та дивилися відео презентації.

В ході зустрічі поети розповіли про себе, зачитали найулюбленіші твори, а також коротко презентували свої збірки, які вже вийшли у світ.

Захід зі слів привітання розпочала Оксана Галаєва, під легку музику вона зачитала декілька поезій, а також експериментальні твори – білі вірші та верлібри. Учні, на диво, дуже уважно слухали декламатора і проводжали бурхливими оплесками.

Продовжила спілкування зі школярами Олена Мяус. Окрім прочитаної прози про кота-таксиста, їй вдалося здивувати присутніх своєю відео поезією, яку вона створює, як на свої твори, так і на твори інших митців.

Наступним гостем, що поділився з учнями віршованим словом, був Юрій Мяус. Оскільки він керує літературною студією, то запропонував до уваги слухачів не лише свої поезії, а й вірші своїх вихованців. Присутні були приємно вражені надзвичайними як україно- так і російськомовними творами своїх однолітків.

Запамятався також виступ Ольги Сизової. Для порівняння, вона прочитала поезії з різних циклів творчості. ЇЇ вірші, дійсно, оригінальні, оскільки нагадують таємничість та готику.

На завершення, до старшокласників звернулася Вікторія Пожар. Вона запропонувала увазі присутніх вірш про школу, а також зачитала декілька солодких поезій про кохання.

В кінці зустрічі усі присутні обмінялися словами подяки, приємними побажаннями, а також зробили декілька фотографій на пам’ять.

Залишити відповідь