ФРІшників запрошують на презентацію Європейського Форуму Альпбах у Києві

Share

Презентація Європейського Форуму Альпбах у Києві.

Київська ініціативна група Альпбаха (далі – КІГА) запрошує студентство, молодь та громадських активістів на зустріч-презентацію Форуму. КІГА – це громадська організація, асоційований член та сестринська інституція Європейського Форуму Альпбаха в Австрії (ЄФА), одного з найдавніших міжнародних політичних та інтелектуальних Форумів у світі, що проводиться щорічно вже понад півстоліття.

ЄФА було засновано в серпні 1945 року після Другої світової війни Австрії. А сьогодні Форум здобув статус «маленького Давосу» та «мозкового інтелектуального центру Європи».

На зустрічі ви дізнаєтесь:
– що таке Європейський Форум Альпбах (Австрія);
– які Літні школи, Симпозіуми та Семінари відбуваються в рамках Форуму;
– як стати учасником міжнародного Форуму;
– як отримати стипендію, для участі у Форумі.

Оскільки щороку ЄФА провадить стипендії для українських студентів, нашою метою є пошук талановитої, інтелектуальної молоді, що зможе гідно представляти Україну на Форумі.

Для Вас презентацію проведуть:
Наталія Лук’янець, співзасновник Київської ініціативної групи Альпбаха, двічі стипендіат Європейського Форуму Альпбах, працівник міжнародної юридичної фірми Schoenherr Ukraine LLC;
Дмитро Воюта, PR&Publicity Київської ініціативної групи Альпбаха, експерт Українського інституту аналізу та менеджменту політики.
Не втрать свій шанс!

Додаткову інформацію Ви можете отримати тут:

http://vk.com/kiga_alpbach.kyiv

Або надіславши лист на електронну пошту: dima-voyuta@ukr.net

Залишити відповідь