ФРІ Рівне подякувала Рівненським медійникам за допомогу у Всеукраїнській акції “Зробимо Україну Чистою”

Share

Напередодні Всеукраїнської акції “Зробимо Україну чистою” телеканал “Сфера-ТВ” , інформаційний портал “Четверта влада”, тижневик “Cім днів”, інформаційний портал “ОГО” активно висвітлювали інформацію про цей проект. Тому організатори толоки вирішили за допомогу у нелегкій справі віддячити ЗМІ Рівного, нагородивши його дипломом.

Цьогоріч по всій Україні в даній акції взяли участь більш ніж 52 тисячі громадян. На Рівненщині ж прибирало близько тисячі краян. Долучались до проекту “Зробимо Україну чистою” не тільки окремі мешканці області та міста, а й організації та підприємства.

Віталій Примак, координатор акції “Зробимо Україну чистою” у Рівному:

– Мені приємно, що акція щороку залучає до себе все більше і більше людей як на Рівненщині, так і по всій Україні.

Інформаційну ж підтримку акції забезпечував ФРІшний партнер телеканал Сфера. На думку колективу “Сфери-ТВ”, подібні проекти заслуговують на увагу і висвітлення.

Ірина Мороз, журналіст телеканалу “Сфера-ТВ”:

– Екологія нині в такому занедбаному, катастрофічному стані і кожен повинен розуміти, що він сам несе відповідальність за екологію. Добре, що проводяться такі акції, які спонукають, які закликають людей робити щось вартісне, берегти свою планету, перш за все для себе самих.

Координатори проекту у Рівному запевнили, що і надалі проводитимуть цю акцію. Адже вона покликана не лише заохочувати людей до прибирання, а й викликати бажання не смітити.

Інформацію та відео взято із сайту телеканалу СФЕРА ТВ

 

Залишити відповідь