Розфарбована радість

Share

Наші дівчата та хлопець з ЄС та України від’євробасились в Музиківці, Херсонська область. Сміх, природа, село, сидіння на траві та сильний запах фарби- ось головні теґи четвертого населеного пункту у маршруті Євроавтобуса.

Два сонячні дні перебування «євроавтобусантів» у Музиківці промайнули швидко і непомітно. Ми не зчулися, як один захід перетікав в інший, нас скрізь водили місцеві красуні і красені ( які однозначно мають не по одній перемозі у конкурсах краси Містер та Місс Херсонщина, отакі вони круті). Багато розваг, щире прагнення зрозуміти та виконати всі наші бажання та потреби..

Це зовсім невеличке селище, де більшість молоді тримається разом. Хлопці і дівчата, які навіть навчаються у Херсоні дуже турбуються про рідне село: розуміють проблеми та шукають їх вирішення. У трохи «совдепівський» центр міста з мозаїчний портретом в стилі Енді Воргола ( :) ) і танком вони внесли різномаїття – яскраво розмалювали автобусну зупинку. На ній вже рік ліниво дрімає великий рудий кіт, а ззаду видніються мультяшні хатки, такий собі хоум стайл, що б навіть після виходу з дому музичани відчували затишок (фото цієї зупинки можна подивитись у вкладці Маршрут- Музиківка).

Та таке відношення було одночасно підготовкою «євроавтобусантів» до розмальовки вже другої зупинки як раз на в’їзді до селища. В перший день ми відпочивали, дивились на молоді таланти Музиківки під час концерту до Дня Європи, ввечорі кіно під відкритим небом на стадіоні. А на другий- багато працювали: спочатку тренінги для молоді з Музиківки та Східного, потім фарбування зупинки та стін паркану біля неї.

Ескізи заздалегідь підготували- квіти, телевізори та лого Євроавтобуса. У телевізорах вирішили намалювати прапори країн, що цього року приймають участь у турі Євробасу.

Ну а ввечер ні за що не вгадаєте, що ми робили в Музиківці :) От ну ні за що :)

Ми слухали музику та танцювали!

Сільска дискотека, яскраві лампи а потім гітара.. Короче, романтика перед прощанням :)

Про яке не будемо розповідати. Просто подивіться фото.

Не втрачайте віри в свої сили, музичани!

Залишити відповідь