Євроавтобусні квіточки у Перещепине

Share

Найважчий по вимові для учасників «Євроатвобуса-5» населений пункт Перещепине тільки –но відпустив нас.

Але до того, заставив забруднити руки :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Зранку свіженькі та нарешті перекусивші легкими закусками учасники прибули до Перещепино, Новомоськовського району, Дніпропетровської області. Там нас вже чекали чотири майстер-класи з малювання петриківського розпису по дереву, паперу, вишиванню та орігамі. Місцеві майстрині показували нереальні речі, але ці техніки підхоплювали і під пісні та розмови робили на згадку симпатичні штучки. А потім учасники забрали з собою усі власноруч зроблені сувеніри. Тож тепер автобус повний лопаток, вишитих клаптиків та паперових фігурок.

А ще перещепинські координатори влаштували футбол на стадіоні- тож під ласкавим сонечком частина дівчат та Георгій бігали з місцевими, а інші валялись на травці та сиділи на лавочках.

Але командотворення з місцевими відбулося під час молодіжної толоки у парку. Команда «євроатвобусантів» разом з молоддю зі шкіл висаджували алею квітів. Не дивлячись на пізній час для висаджування, ми дуже хочемо, що б квіти прийнялись та все літо радували Перещепино згадками та кольорами :)

Та в цей населений пункт ми привезли ще й велику радість – дискотеку. Бо там є нічний клуб, але місця для танців до традиційно дозволених 22.00 немає. Тож хлопці з приймаючої НГО привезли апаратуру у парк Шевченко, де зібралася величезна тусовка. Всім цікаво – хто прийде і на скільки запальні будуть танці. Ніхто і не сумнівався, що під перші ж пісні «євроавтобусанти» пішли витанцьовувати зайві калорії :) Їм команію склали діти та дівчата. Місцеві хлопці більше спостерігали.

Тренінги у Перещепино випали на суботу- тож це було одночасно перевірка на вмотивованість дітей – прийшли небагато, але більшості було дійсно цікаво. 5 тем про соціальні медіа (де були тільки дівчата), старт бізнесу (де були тільки хлопці), мотиваційні листи, проектний менеджмент та особистої ефективності.

А от прощання в перещепино видалося особливо сумним – місцевим не вистачило часу на спілкування з нами, виявилось, багато нам не встигли показати..

Але «Євроастобус-5» мав поспішати до Музиківки та Ліги Чемпіонів :)


 

 

 

Залишити відповідь