Корупція – що це!? і як ти можеш з цим боротись!?

Share

В гуртожитку старі меблі, бо ВНЗ не має грошей щоб купити нові! А комунальні служби не можуть вчасно прибрати сміття на вулиці, бо не вистачає грошей на сміттєзбиральну техніку! А в будинку немає гарячої води вже 3 роки, бо ТЕЦ не може змінити котли! А собак на вулиці відстрілюють бо нема грошей на стерилізацію! І так далі!

А чиновники ДЕРЕБАНЯТЬ МІЛЬЯРДИ!!!

Хочеш дізнатись, як вони це роблять, хочеш дізнатись як їх можна зупинити? Приходь на ФРІ вечір “Корупція – що це!? і як ти можеш з цим боротись!?”, що відбудеться 19:00, 5 квітня (четвер) в офісі Фундації Регіональних Ініціатив (Богдана Хмельницького ул. 50а)

Спікер зустрічі протягом останніх декількох місяці, разом з командою однодумців зупинив “розпил” більше ніж 6 млн. грн., тож він не на словах знає, як відбувається деребан і як його зупинити. Під час зутрічі тобі детально розкажуть, про те, куди діваються твої податки, чому в Україні, постійно не вистачає грошей, дадуть відповіді на питання: “чому Країна, що має стільки власних ресурсів жебракує з протягнутою рукою по-усьому світу!?”

Після заходу, організатор зустрічі “Фундація регіональних ініціатив” запропонує тобі участь у декількох кампаніях направлених на, зупинення “дерибану” державного майна! Тож, якщо ти переймаєшся, цією проблемою і готовий боротись з тим, що в ТЕБЕ КРАДУТЬ ГРОШІ, приходь і приєднуйся!

Також, якщо у тебе є приклади явного “деребану” приходь і розповідай про них! Ми разом зможемо спробувати зупинити їх і тим допомогти нашій країні зберегти ресурси, що можуть бути використані на користь нашого народу!

Залишити відповідь