“Хорошо и интересно, но мало!” чи як пройшла Базова ФРІ-школа 18-19 лютого.

Share

img_4527Отже, урочистий звіт по Базовій ФРІ-школі у Харкові 18-19 лютого. Пафосний початок? Можливо, але наповнення дійсно було просто чудове. Насамперед – учасники. Такої різноманітності думок, особистостей у поєднанні з неймовірною витримкою та зацікавленістю темами та природною активністю, життєрадісністю та відкритістю до нових ідей та поглядів команда тренерів Харківської ФРІ не зустрічала уже давно!

Як завжди, програма ФРІ-школи складалася з розрахунку того, щоб передати знання, як користуватися дієвими інструментами, необхідними для творення чогось хорошого, та максимально показати весь широчезний спектр діяльності, якою можуть почати займатися молоді громадські діячі та активісти, поодинці, так і в команді, що звісно ж, у рази цікавіше! Вступ до громадської діяльності, проектний менеджмент, робота в команді, робота зі ЗМІ, сценічне мистецтво, конфліктологія, Права Людини, мирні збори, взаємодія із міліцією, time- та energy- менеджмент, техніка запам’ятовування то робота з новими медіа – робочий набір, без котрого не так цікаво та просто вдосконалювати цей світ, і учасники школи його чудово опанували!

На фітбеці окрім слів подяки, часто звучав вираз: «Хорошо и интересно, но мало». І ці слова, мабуть дуже нас всіх тішили, в нас лишається надія, що учасники Базової ФРІ-школи і надалі будуть відвідувати заходи Харківської ФРІ, а ще краще – штурхати ФРІшників для проведення більш поглиблених шкіл та самі організовуватимуть подібні і ще кращі заходи ;)

Руслана Коренчук

Голова Харківської ФРІ

Залишити відповідь