FRI-D-Club відкрився в Миколаєві

Share

11 жовтня у Миколаєві стартував новий проект FRI-D-Club.

Надихнувшись ідеєю такого проекту в інших осередках ФРІ, ми вирішили відкрити свій клуб практики англійської мови для фрішників, фрі-френдів та просто для всіх охочих.

Проект стартував «на ура». На першу зустріч прийшло 35 чоловік ( ми навіть не очікували на таку аудиторію) з різних університетів і шкіл міста. Модераторами клубу є молода викладач, фрішниця Новікова Ліліана, студентка флфаку ЧДУ імені Петра Могили , фрішниця Марина Позднякова та native speaker, волонтерка American Peace Corps, дуже креативна дівчина Iea Massey. На перший зустрічі ми знайомилися один з одним, разом складали дерево наших очікувань та переглядали відео з сайту ted.cоm (рекомендую всім для практики аудіювання).

Формат клубу передбачає різні ігри, обговорення інформації, перегляд відео, фільмів, пісень. За допомогою групи «В контакті» учасники можуть поділитися своїми ідеями. Всі ініціативи ми розглянемо та підтримаємо! До речі, після старту до нас уже прийшли нові фрішники. Бо ФРІ – це класно!

Клуб створено на постійній основі. Тобто зустрічі проходять щовівторка о 18.00 на базі ЧДУ ім. Петра Могили. Впевнені, що клуб допоможе людям позбавитися страху говорити англійською та й надалі не втратить своїх прихильників.

Автор Позднякова Марина

Залишити відповідь