Погляд в особисту реальність у кіноклубі “ФріДом”

Share

18 червня у Миколаєві, відбулася чергова зустріч кіноклубу “ФріДом”. За проханням одного з учасників, було проглянуто фільм англо-американського режисера Крістофера Нолана “Memento” за книгою його брата Джонатана.
У режисерських коментарях до фільму Нолан описує його так:
“Весь фильм — это взгляд внутрь: в личную реальность человека, в его жизнь; взгляд в то, с чем вынужден постоянно бороться человек: сам с собой и, конечно, с окружающей реальностью тоже. Кроме того, это взгляд на жизнь и мысли человека, чьё восприятие реальности и чей способ жизни полностью отличается от общепринятого. И я очень надеюсь что мы поможем задуматься над собственным подходом к жизни. «Помни» это взгляд внутрь, но это также и возможность взглянуть на мир глазами другого человека.”
Дякуючи Миколаївській бібліотеці ім. Кропивницького, яка в свою чергу надала кіно-лекціонну залу, кінопоказ був проведений успішно. Присутні на зустрічі люди вислювлювали свої враження від фільму, спілкувались у дружній атмосфері за чашкою чаю та обговорювали всі нюанси побаченого. Також учасниками було вирішено, що вони будуть дивитися у наступний раз.
Кіноклуб запрошує усіх бажаючих приєднатися до дружнього кола цінувальників смислового кіно, головною ціллю якого є розвиток у сучасної молоді кращих моральних та етичних цінностей!

Залишити відповідь