Львівська ФРІ навчається у провідних тренерів…

Share
Львівська ФРІ
Львівська ФРІ

Львівські фрішники виграли електронний ваучер від  програми підтримки громадських  організацій “UNITER”, який  дозволяє професійно надати  послуги тренерів в тих напрямках,  які є найбільш проблемні в  організації на даний момент!

“UNITER” (“Об’єднуємося заради реформ”) – п’ятирічна програма, яка фінансується Агенцією з Міжнародного Розвитку США, та виконується Pact, Inc в Україні.

Основна мета програми UNITER – зміцнити та допомогти провідним організаціям громадянського суспільства України (ОГС), які опікуються питанням розробки та впровадженням реформ, посилити та консолідувати демократичні здобутки. Програма спрямована як на вирішення системних широких проблем громадянського суспільства, так і на підтримку моніторингових та адвокасі ініціатив у різних сферах громадського життя, які є важливими для поглиблення процесу реформ в Україні. Це оголошення ставить за мету підтримку змін на місцевому рівні для впливу на державну політику, захист прав громадян та підзвітність виконавчої влади перед активними громадськими організаціями та громадянами.

Для себе Львівська ФРІ-шка вирішила: потрібно вміти себе рекламувати, ефективно презентувати та комунікувати, а ще навчитись азам стратегічного планування.

Щодо реклами, то ввечері п’ятниці 13 травня фрішники слухали  рекламіста та копірайтера Сергія Трухимовича, який на практичній частині тренінгу пояснював як складати ефективні рекламні повідомлення як і про проекти, так і про команду. По закінченню тренігу ми могли гордо про себе сказати: “Сам собі рекламіст!” (такою була і назва тренінгу).

А у вихідні (в теплу суботу та дощову неділю) фрішників чекав захоплюючий тренінг від школи риторики та ораторства “Агрус” під назвою “Ефективна комунікація”. На тренінгу, який проводила Ірина Снітинська, можна було почерпнути багато цікавої інформації про правильний зворотній зв’язок, енергетику оратора, словесну імпровізацію, зниження хвилювання та страху, зоровий контакт з аудиторією, жести та позу оратору, покращення голосу і про читання незнайомого тексту…Інформації дійсно було багато, але засвоювалась вона швидко, адже тренінг на 80-90% (!!!) складався з практичних занять…

А тепер Львівська Фрі знову чекає  вихідних, щоб провести їх на тренінгу про стратегічне планування….

З повагою,
Володя Сухий і Львівська ФРІ

One thought on “Львівська ФРІ навчається у провідних тренерів…

Залишити відповідь