Зустріч – просто супер (“Південна стратегія” у Миколаєві)

Share

Миколаїв. Безліч вражень. Зустрічі, прощання. Час летів невпинно, ніби білі коні. А згадка залишиться надовго…

Такими теплими, відкритими словами згадую зустріч «Південна стратегія». Адже як сказав митець: людина весь час навчається. Відрадно, що є така можливість у перспективної талановитої молоді із усієї України, членів «Фундації Регіональних Ініціатив». Вони – лідери молодіжних рухів.

Севастополь – Черкаси – Київ – Харків – Івано-Франківськ – Кам’янець-Подільський… Доволі широка географічна фрішна карта України. Нові знайомства…

Хтось може скептично знизати плечима:  як не в своїй тарілці… Але тут панувала така атмосфера, що навіть про незнайомих можна сказати як про рідних.

Тренінг, на перший погляд, звучить стандартно, та в Миколаєві тренери, а це Максим Кицюк, Олена Літвішко, Марина Цапок,  Юлія Татенко, Дарина Барсукова, Наталя Трамбовецька створили комфортний мікроклімат взаєморозуміння, поваги, гарного настрою.

Висловлюю найщирішу подяку миколаївським фрішникам за надану можливість відвідати тренінги, чудову екскурсію славним містом, навіть взимку, і головне – за те, що приютили. Особливо вдячна за моральну підтримку, розселення учасників семінару Катерині Деменніковій. Тож сподіваюся на таку ж зустріч в іншому місті.

Ви просто молодці.

Оксана Галаєва,

Черкаський міський осередок «ФРІ»

Залишити відповідь