У Харкові – громадські активісти з усієї України

Share

Активісти з усієї України  презентуватимуть свої ідеї «як зробити життя своєї громади кращим».

19-20 березня в Харкові проходить вступний тренінг для місцевих координаторів. Учасники із Ганнівки, Добропілля та Святогорівки (Донецька обл), Кролевця (Сумська обл.), Ювілейного та Софіївки (Дніпропетровська обл).

Цього року Євроавтобус вперше поїде на південь України: проект завітає до Черкаської обл. (м.Звенигородки та сел. Козацького), АР КРИМ ( м. Армянську та сел. Почетного), Тернопільської обл. (м. Чорткова)  Миколаївської обл. (м. Баштанка) та  Херсонської обл (смт. Дніпряни).
Як зазначає координатор проекту Дарина Барсукова, – «Координатори проекту сповнені життєвих сил і наснагою в своїй роботі. Ми маємо перші спільні напрацювання і вже завтра місцеві координатори представлять свої проекти для покращення життя місцевої молоді».

Наступного тижня місцеві громади і молодь вже прийматимуть координаторів проекту з Харкова на вступних тренінгах у навчальних закладах.
«Нинішня зустріч – запорука нашого спільного досвіду у проекті «Євроавтобус 4», – зазначає координатор Антон Шигімага, – сподіваємось що спільний заряд ініціативи, отриманий в Харкові надасть енергії ,завзяття і наснаги у подальшій роботі всім місцевим координаторам.”

PR-manager

Iurii Sulima

Залишити відповідь