Відбувся перший випуск Вищої політичної школи

Share

23 січня відбувся перший випуск Вищої політичної школи – унікального проекту Центру політичних студій і аналітики, який тривав протягом 2010 – 2011 років і подарував Україні 30 професійних менеджерів громадської діяльності і більше сотні активістів третього сектору. Серед  них і троє ФРІшниць: Іллясевич Олена, Криворучко Таїсія, Неживенко Оксана, які не лише пройшли тривалий курс навчання, але й приєднались до великої мережі регіональних координаторів Центру.


На відміну від усіх навчань, що проводяться для активізації української молоді, Вища політична школа досягнула куди амбітнішої мети – в її руслі виросли справжні організатори і тренери громадського-політичного життя країни. Серія навчань, що охопили чотири регіони України, проходили впродовж 2010 року і ставила перед  учасниками усе нові проблеми особистісного розвитку, долаючи які, молоді люди освоювали актуальні аспекти цінностей громадської діяльності, правосвідомості, міжнародного співробітництва, організації освітніх заходів. Учасників навчали такі експерти як Ніко Ланге, Вікторія Сюмар, Роман Кобець, Віктор Таран, Сергій Дацюк, Андрій Шекета та ін.  Поряд з українськими організаторами, ідею проекту підтримали Фонд Конрада Аденауера, Фрідріха Наумана, а також завершальний етап – Фонд Богдана Гаврилишина. Спільними зусиллями було пророблено велику роботу, яку, як сподіваються учасники Вищої політичної школи, скоро оцінять люди, адже була вихована нова генерація сподвижників громадського руху України!

Найближчим часом Центром політичних студій і аналітики буде оголошена нова серія навчань Вищої політичної школи на 2011 рік. З усіма питання можливої участі, звертайтесь до дівчат  :)

Залишити відповідь