сходи, кар'єрний рост

Тренінг-мікс для керівництва Миколаївської ФРІ

Share

сходи, кар'єрний рост
18 січня, тренінг, Миколаїв

18 січня 2011 року у Миколаївській міській молодіжній громадській організації «Фундація Регіональних Ініціатив» був проведений тренінг-мікс «Робота у ФРІ» для керівництва первинних осередків, який відбувся в приміщенні ЧДУ ім. Петра Могили. Метою тренінгу стало розкриття і пояснення основної суті структури організації і особливостей її функціонування, роботі в команді, ефективної діяльності первинних осередків та налагодження документообігу в організації.
Тренінг проводили Деменікова Катерина ( голова Миколаївської ФРІ) та Сікаленко Віктор (секретар Миколаївської ФРІ) – наші молоді , але надзвичайно талановиті, не тільки керівники, але, як виявилося, і тренери, зуміли відразу заволодіти увагою слухачів і за допомогою добре відточених психологічних методик, налагодити роботу в колективі та налаштувати на потрібний ритм.
У першому блоці Віктор Сікаленко детально пояснив структуру та склад керівних органів організації, при цьому зробив чітке роз’яснення функціонального призначення кожної ланки і особливості її роботи. Інформація була викладено чітко і зрозуміло, після цього ні в кого не виникло жодних питань про досконалу систему роботи рганізації.
Наступний блок було присвячено роботі в команді, у якому розкривалися поняття лідера та функціональних обов’язків кожного члена. При цьому було проведено тестування, під час якого всі дізналися, яку «роль» йому краще виконувати. Звичайно, під час цього етапу було багато цікавих жартів, які сворили веселу і невимушену атмосферу.
У третьому блоці нам було пояснено організаційні моменти роботи осередків для покращення їх функціональних можливостей. При цьому ми часто задавали питання, оскільки виялося, що ця тема є досить складною. Але після нетривалої дискусії всі протирічя були роз’яснені і тренінг було продовжено.
Остання інформація, яку нам виклала голова нашої ФРІ, була про складання і опрацювання документів. Проте, більш детально було сказано про опрацювання протоколів, а саме: вимоги до їх написання та окремі нюанси роботи з ними.
Сам тренінг завершився схвальними відгуками в бік прекрасної підготовки, добре поясненої інформації та майстерності тренерів. Особисто я отримав величезну кількість нових знань, гору приємних емоцій і просто прекрасно провів час.

Член Миколаївської ФРІ, Сергій Макаров

Залишити відповідь