Танці 80-их для молоді Миколаєва

Share

А ви пам’ятаєте, як танцювали ваші батьки?

7 листопада миколаївці згадали диско 80-их – у центрі міста біля магазину “Сотка” відбувся третій щомісячний танцювальний фест “Танцююча вулиця у стилі 80-их”, організований Миколаївською міською молодіжною громадською організацією !Фундація Регіональних Ініціатив”!

У вересні й жовтні Миколаїв мав можливість узяти участь у двох подібних заходах та насолоджуватися танцями різноманітних стилів.

На цей раз “Танцююча вулиця” була тематична : усі танцювали під ритми 80-их. Уже більше 20-ти років минуло з тих часів, коли ці рухи були популярні, саме так тоді танцювали на дискотеках наші батьки і це було модно!

Двоє хореографів просто порвали учасників запальними танцями під такі відомі та близькі нам хіти як  Money, Money, Money”, “You’re My Heart, You’re My Soul”, “Be My Lover”  та інші. Лише один танець дуже відрізнився від інших – східний танець, хоч і зберіг він особливість свята – містив рухи,характерні східним танцям 80-их.

– Танець треба любити, не треба боятися проявити себе. Для кожного учасника не має існувати нікого, окрім хореографа,  який показує рухи, не потрібно думати про те, що скажуть оточуючі. Танець – це спосіб самовираження, танцем можна багато чого сказати. Це драйв, це чудова позитивна атмосфера, це весело! – прокоментувала хореограф Аліна.

Після моря задоволення від повторювання “па” за хореографами учасники взяли ініціативу у свої руки і по черзі виходили у коло і показували іншим улюблені рухи з 80-их ,  на декілька хвилин стаючи хореографами та відчуваючи себе справжніми професіоналами.

Традиційно на завершення танцювального фесту був проведений конкурс “Кращі танцівники”. Ними ж стали школярі міста Вознесенська Миколаївської області , які підключилися до вуличних танців , випадково почувши хіти 80-их. Отримали друзі солодкий приз , організатори ж пообіцяли їм – чудовим та активним – згодои відкрити ФРІ у їхньому містечку . Тож чекатимемо на нових лідерів, а на наступний танцювальний фест запрошуємо 12 грудня о 16:00 у приміщення ТРК “Сіті-Центр”.

Наш постійний партнер “Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні”.  Другим партнером цього танцювального фесту стало ТАКСІ 1550 – найвигідніше таксі у Миколаєві. Дякуємо, що ви є!

P.S. ФРІ вас любить.

Катерина Деменнікова

Залишити відповідь