Миколаїв знову затанцював

Share

Тому, хто танцює, світить сонце.

Шумерське прислів’я

2 жовтня о 15:00 біля магазину «Сотка» Миколаїв знову затанцював. Організаторами другого танцювального фесту «ТаНцЮюЧа ВуЛиЦя» стали члени Миколаївської міської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив».

На цей раз зібралося близько сорока хлопців та дівчат з різних вузів міста.

Після знайомства одразу перейшли до рухів. Спершу розім’ялись. Далі ж троє яскравих хореографів показували свої танці. Повторюючи за тренерами рухи різних напрямків та стилів, завданням молоді було рухатись максимально синхронно. І вона з цим впоралась! Усередині фесту відбувся конкурс на кращого танцівника: під різну музику організаторів треба було рухатись якомога активніше та якомога швидше входити у новий ритм. Переможець конкурсу , постійний прихильник ФРІшки, отримав солодкий приз.

Серед стилів можна було виділити три основні – хіп-хоп, східні танці та поппінг. Кожен по-своєму запам’ятався і сподобався учасникам фесту. Через те, що ніхто не хотів розходитись, після танців з синхронними рухами на завершення фесту тренери провели міні-майстер-класи зі свого стилю танців.

«Незважаючи на те, що цього разу , можливо, через погодні умови зібралося менше людей, фест пройшов не гірше, а запальні танці зацікавили молодь навіть більше, адже продовжувалось це понад дві години, а учасники самі питали у тренерів про історію виникнення, розповсюдження, нові рухи та нові можливості того чи іншого стилю танців, про що із задоволенням розповіли тренери», – каже один з організаторів фесту, голова осередку культури та дозвілля Олександр Глушков.

Уже вдруге танцювальний фест підтверджує, що молодь Миколаєва активна та віддає перевагу здоровому способу життя.

Такі фести Миколаївська ФРІ планує проводити щомісяця, тому що попит та зацікавленість молоді справді великі. І так приємно дарувати людям позитив й отримувати від цього радість!

Наступна «ТаНцЮюЧа ВуЛиЦя» відбудеться 7 листопада. Наш постійний партнер “Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні”.

ФРІ вас любить.

Залишити відповідь