Презентація Миколаївської ФРІ відбулася у Чорноморському державному університеті імені Петра Могили

Share

28 вересня члени Миколаївської міської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив» презентували улюблену організацію студентам Чорноморського державного університету імені Петра Могили – одного з найкращих вузів міста.

У актовій залі навчального закладу після завершення занять зібралися студенти – представники соціологічного, політологічного, філологічного, комп’ютерного , економічного факультетів та факультету еколого-медичних наук. Одні з них знали про ФРІ від друзів, інші – були на заходах ФРІ, а ще деякі – вперше прочитали з об’яв. Та усіх їх, напевно, об’єднувало бажання дізнатися більше!

Одразу при вході студенти реєструвалися та отримували інформаційну листівку-візитку Миколаївської ФРІ. Розпочалася презентація з демонстрації відеоролик про діяльність організації від часу її заснування.

Далі прозвучала загальна розповідь про «Фундацію Регіональних Ініціатив»: про історію створення, місію та задачі, про найбільші досягнення, найцікавіші проекти, які було реалізовано, та детально про плани на майбутні пів року. Ідею кожного проекту освітив його координатор. Серед основних – розповіді про:

–         благодійну акцію «Осінній тиждень добра»,

–         створення осередку МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ в Миколаєві,

–         проект «Школа громадської активності»,

–         проект «Школа соціального тренера»,

–         проект «Еко+»,

–         проект «Молодіжний форум»,

–         проект «ТаНцЮюЧа ВуЛиЦя».

Останній був представлений також танцем одного з хореографів

проекту.

Завершилася презентація розіграшем ФРІшних призів.

Миколаївська ФРІ: зроби життя яскравим.

Юрій Беккер : про важливість створення осередку МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ в Миколаєві.

Ганна Склярова: про налагодження комунікації між молоддю та соціально-активними людьми міста завдяки “Школі громадської активності”

Віктор Сікаленко: про створення екологічних загонів у школах міста за допомогою проекту “ЕКО+”

Розіграш призів. =)

Залишити відповідь