Вітаємо всіх учасників з проведенням щорічного табору “Крок до лідерства 2010”

Share

З 21 по 25 серпня в Івано-Франківській області в селі Уніж відбувся щорічний табір ВМГО “Фундації Регіональних Ініціатив” – “Крок до лідерства 2010”.

На таборі взяли участь учасники з різних міст України: Львів, Дніпропетровськ, Харків, Київ, Дніпродзержинськ, Вінниця, Івано-Франківськ, Севастополь, Сімферополь, Хмельницький, Рівне, Миколаїв, Донецьк, Хмільник, а також запрошений гість з Росії міста Пенза та інші гості та тренери.

На таборі на заняттях учасниками були розглянуті такі теми, як:

  • “Написання проектів”
  • “Публічний виступ”
  • “Фандрайзинг”
  • “Команда в дії”
  • “Історія молодіжного руху”
  • “Громадська діяльність”
  • “Управління собою в часі”
  • “Соціальні мережі та їх ефективне використання”
  • “Лідерство”

Секретами публічного виступу з нами ділився відомий український співак, громадський діяч та лідер гурту “Тартак” – Сашко Положинський, про лідерство ми послухали від одного з натхненників створення Уніжу, науковця та громадського діяча – Влада Кириченка.

На табір був запрошений молодий гурт зі Львова “Шосте Чуття”, який разом з учасниками відсвткував День Незалежності України подарувавши свій концерт! Щиро дякуємо хлопцям за виступ!! :)

Від запрошеного гостя з Росії – Антона Дашкіна ми дізнались про ситуацію з молодіжним рухом, молодіжними організаціями та громадянським суспільством в Росії!

Про громадську діяльність та презентацію громадянської кампанії “Молодіжна Варта”  розповідав громадський діяч, член національного комітету “Молодіжної Варти” та Ради Старійшин ВМГО “ФРІ”, експерт інституту політичної освіти – Олександр Солонтай.

Подяка Віталію Шабуніну – голові ВМГО “ФРІ” за проведені заняття і натхнення, Владиславу Кириченко і Тамілі Ташевій за УНІЖ!!!

І звісно ДЯКУЄМО всім ФРІшним тренерам (Катерина Дідик, Женя Малих, Кицюк Максим, Феськов Володимир, Михайло Каменєв), учасникам та спонсорам – компанії “Круп’яний дім” та ЗАТ “Галичина”.

Побачимось на наступних заходах ФРІ в різних містах України!!!

Друзі МИ всі вже лідери, бо нам не байдуже наше майбутнє і майбутнє нашої Держави!!! Будьте самі собою, поважайте один одного і розвивайтесь!!!!

2 thoughts on “Вітаємо всіх учасників з проведенням щорічного табору “Крок до лідерства 2010”

  1. Організатори виявились невдячні, але я не можу не подякувати тренеру табору Жені Малих.
    Жень, дякую за гнучку шикарну тренерську роботу з учасниками табору, за фахові знання з різних тем, допомогу в роботі табору, організацію незабутнього дозвілля. Цьом!

  2. Мені дуже приємно за це.
    Вже отримала більше десятка подяк від у4асників)
    Це-найважливіше!
    Дякую всім тренерам. Дів4ата з Севастополю, ви молодці;)

Залишити відповідь