Гуманітарна допомога Роздільському будинку-інтернату

Share

Інтернат

18 серпня Миколаївська міська організація ВМГО “ Фундація регіональних ініціатив” разом із Миколаївською ЦРБ ( завідуюча відділом – О.Івандюк ) завезли гуманітарну допомогу у Роздільський будинок-інтернат.
Оскільки тут діти різної вікової категорії – від 5 до 35 років, тому привезли найнеобхідніше – одяг, взуття, а також два ліжка та диван.
Це дітки , які через свої фізичні вади та соціальну незахищеність не мають можливості повноцінно розвиватися, отримати достатній рівень освіти, тим самим реалізувати себе, самоутвердитися та збудувати своє майбутнє.
Директор інтернату Роман Корда та його заступник Ярослав Корецький провели невеличку екскурсію закладом. Приємно здивувала чистота та затишок в інтернаті. Видно, що керівник закладу добре дбає про своїх підопічних і шукає усі можливі шляхи фінансування.
З допомогою коштів спонсорів та меценатів (переважно з-за кордону ) зроблено чимало: і ремонти у кімнатах, у хорошому стані ванна кімната та ізолятор, закуплено котли, цьогоріч планується завершити пральню та котельню.

Звичайно, що є ще над чим працювати , але головне, що по очах цих дітей побачили, що вони отримують необхідне тепло, турботу та ласку.Інтернат1
Поспілкувавшись з дітьми, ми пообіцяли приїхати ще раз уже із спортивним інвентарем. Адже в інтернаті планують облаштувати і спортзал для своїх підопічних.

Велика подяка людям, які долучилися до цієї благодійної справи:
О.Івандюк, Володі Скварку – заступнику голови ММО ВМГО “ФРІ”, який пожертвував не лише одяг, але й меблі для інтернату; активістам-фрішникам – Ромі Яцик, Тарасу Харишу, Софії Верещинській – працівнику бібліотеки, а також мешканцям Миколаєва – Ярославі Ребенчак та Марії Балишевій.

Голова ММО ВМГО “ Фундація регіональних ініціатив” О. Винницька

Залишити відповідь