ФРІшники, увага: провокація!

Share

Багато хто з вас дзвонили мені і розповідали про людей, які телефонують вам і обливають брудом голів місцевих ФРІ та всеукраїнське керівництво. Комусь з вас вони казали, що з Ялти, комусь, що Севастополя. Одним говорили, що ваші друзі з інших ФРІ поняття не мають, хто такий Ігор Індило, іншим, що Саші Солонтаю за цю кампанію заплатили БЮТівці, а Камєнєву платить нардеп Доній. А ще в деталях переповідали, що ми тут всі спимо один з одним.

Вже після першого заходу провокатори телефонували орггрупі кампанії проти вбивства студента київськими міліціонерами. Після перших двох хвилин спілкування, ми їх відключали, а номери вносили в спам. Видно, вони лише зараз знайшли контакти керівництва місцевих ФРІ  :))))) , які і так знають всі і вся.

Робиться це тому що:

  1. Міліція і прокуратура максимально затягли час слідства, щоб тема вбивства Ігора Індило випала з уваги медіа.
  2. Зараз слідство скаже, що хлопець  сам впав і себе вбив. Міліціонери не винні, а ми всі ідіоти
  3. Єдине чого вони насправді бояться – це масових заходів. Тому і телефонують зараз нам всім, що пересварити між собою та залякати, щоб ФРІ не організували їм ще одних 1 червня і 10 червня.

То ж сприймайте цю провокацію з гумором! Особисто я часу на спілкування з провокаторами не маю, але бачив  як окремі ФРІшники розважалися, доводячи їх до сказу по телефону :)

Ми, як і дуже багато журналістів,  чекаємо офіційного висновку слідства. В залежності від яких і будемо планувати наші дії.

Голова Всеукраїнської ФРІ,  Віталій Шабунін


Про участь ФРІ у громадській кампанії покарання вбивць Ігоря Індила читайте тутhttp://bit.ly/aX3HZM

Comments are closed.