Нагодуй горобчика в Запоріжжі

Share

Закінчилась всеукраїнська акція “Нагодуй горобчика”! Дуже приємно, что в кінці акції до неї приєдналися дітки м. Запоріжжя. Вони із захопленням, притаманним тільки їм, із своєю дитячою теплотою та добротою в душі, незабрудненій ще дорослим життям, творчо підійшли до акції “Нагодуй горобчика”. Діти намалювали багато малюнків із зображенням пташок. Написали чудові вірші та твори, в яких показали свою любов до пташок, життя горобчиків, їх труднощі, особливо взимку. Діти розповіли, як вони турбуються за долю пташок, допомагають їм – підгодовують насінням, будують годівнички.  

29-30 березня діти колегіуму №96 “Елінт” та дошкільного навчального закладу № 288 “Біла лелека” нагодували пташок в парку біля своїх навчальних закладів, повісили на деревах годівнички. Деякі твори та вірші дітки зачитали. Закінчилося все прогулянкою в парку та фотографуванням. Все пройшло шумно та весело. Задоволеними залишилися як діти так і пташки. Після повернення дітей до навчальних закладів виявилося, що прогулянка на свіжому повітрі посприяла гарному апетиту дітей, які із задоволенням пообідали.

Хочеться подякувати всім-всім діткам, які взяли участь в акції “Нагодуй горобчика”. Діти, ви найкращі! Ви любите природу, турбуєтесь про долю тварин та пташок, навколишнього середовища.
Щира подяка за підтримку ідеї проведення акції директору колегіуму № 96 Елінт Зайковській Олені Анатоліївні та завучу молодших класів Бондаренко Людмилі Іванівні, завідуючій дошкільного навчального закладу № 288 “Біла лелека” Пікній Валентині Тарасівні та методисту Пікаловій Аллі Євгенівні.

Допомогли провести акцію та взяли в ній активну участь:

вчителі колегіуму Мащенко Алла Олександрівна
Архіпкина Ніна Андріївна
Повища Юлія Іванівна
Антошечкіна Наталія Валеріївна
Проценко Олена Олександрівна
та вихователі дітсадка Демиденко Анна Володимирівна
Поплаская Наталія Володимирівна
Артюх Жанна Михайлівна
і помічники вихователів Денисова Інна Павлівна, Баращук Любов Яківна, Онищенко Олена Василівна.

Інформаційно підтримали акцію “Газета Іскра” та газета “Індустріальне  Запоріжжя”, “Комсомольська правда в Україні”. Дуже їм дякуємо!
P.S. Всі учасники акції м. Запоріжжя вірять перемогу в конкурсі, розіграші, лотереї.

З повагою, координатор акції в
м. Запоріжжі Каріна Герцик

067-613-01-17

Залишити відповідь