Збережи життя – попереду світле майбутнє!

Share

20 лютого Львівські ФРІшенята провели літературний вечір на тему: «Збережи життя – попереду світле майбутнє»!Під загадковою назвою крився зміст дуже актуальної на сьогоднішній день проблеми – проблеми абортів.

Ми залучили до співпраці з нами Львівський професійний художній ліцей, практичний психолог і соціальний педагог якого з радістю взяли участь у заході і підготували цікавий виступ. Взагалі ініціатива проведення йшла саме від учениці цього ліцею після прослуховування виступу психолога і соціального педагога на виховній годині. Захід проводився більше у вигляді навчального тренінгу, аніж як літературний вечір. Проте ми почули надзвичайно глибоку поезію організаторки заходу нашої ФРІшниці, крик її душі про проблематику абортів… Захід відвідало близько 10 молодих людей – 6 дівчат і 4 хлопці. На жаль, наше суспільство ще не готове сприймати подібну інформацію, молодь просто боїться такої тематики, вона думає, що обізнана з цього питання. Однак як показує статистика…це далеко не так….Психолог навів жахливі цифри про кількість абортів. Вони дійсно вражають – лише 2 % жінок в Україні жодного разу не робили аборту!!!Щороку наша держава втрачає близько 1000000 потенційних українців!!!А це не враховуючи абортів зроблених до 6-ти тижнів, адже вони, такими не вважаються.

Мене вразила одна фраза:»Аборт-це узаконене дітовбивство!» Всі зрозуміли – це стосується кожного!І все залежить від нашого вибору!А вихід завжди Є і БУДЕ!!!

Шкрамко Соломія – прес-секретар, Львівська ФРІ

One thought on “Збережи життя – попереду світле майбутнє!

  1. Я як весела людина після цього не міг похміснутись вразило

Залишити відповідь