Пікардійська Терція годує горобчиків разом з Львівською ФРІ

Share

Ми є справжні молодці,
бо годуєм горобців
Все зерно у нас смачненьке,
Кожній пташці буде “жменька”!

– саме ці рядки стануть гаслом Львівських ФРІшників з ініціативи яких 12 лютого о 13.00 год. В Парку культури ім. Б. Хмельницького буде проводитися всеукраїнська благодійна акція «Нагодуй горобчика»!!! У цій події братимуть участь такі відомі українські гурти – « Пікардійська Терція», «Ірій», «Кому вниз» та інші!!!! Акція стартувала з метою виховання молодого покоління, залучення якомога більшої кількості дітей до проблеми масового зникнення птахів, і плекання у їхніх сердечках любові до птахів, зокрема до зникаючих горобців, до природи, до всього живого! Акція наштовхує нас на роздуми про те, ким ми повинні бути, і ким ми є насправді: ворогами чи друзями інших живих істот?
Захід буде проводитися у вигляді живого спілкування з дітками. В ході якого волонтери розкажуть дітям про важливість птахів, їхнє значення у повсякденному житті і погодують разом з дітворою пташок кормом. Також дітки зможуть розказувати віршики і співати пісеньки про птахів.
Нагадаємо, що старт акції, який відбувся 7 лютого 2010 року зібрав у Парку культури ім.. Б. Хмельницького близько 100 небайдужих людей, 50 % з яких – діти!

Шкрамко Соломія – прес -секретар, Львівська ФРІ

Залишити відповідь