Нагодуй горобчика, Львів!

Share

7 лютого Львівська ФРІ розпочала акцію «Нагодуй горобчика»! Братики:)В рекордні строки ми змогли зібрати величезну кількість небайдужих  людей!!! 

Мене дуже приємно здивували 3 обставини:

– По-перше ми надзвичайно швидко найшли необхідну кількість волонтерів. І ними стали не лише наші ФРІшники, а й члени інших молодіжних організацій і просто «посли доброї волі»міста Львова, що захопились цим цікавим проектом ( зібралось близько 15 волонтерів)!Дітвора:)

– По-друге акція «Нагодуй горобчика» охопила дуже велику кількість дітей ( близько 40 ) , молодих людей ( близько 30) та людей похилого віку ( близько 20 ) ! Для того, щоб залучити якомога більшу кількість осіб, зокрема дітвори місцями для проведення акції стали відомий Парк культури ім. Б.Хмельницького і Стрийський парк. Адже це – найвідоміші місця для відпочинку і дозвілля дітей і дорослих м . Львова.Дівчинка)

– По- третє в очах жителів нашого міста ми побачили справжню стурбованість долею птахів і велику охоту завадити їхньому зникненню!Бабуся)

Всі дорослі учасники виявили велику зацікавленість акцією, погодились з її актуалністю, і були в захваті від того, що до неї були залучені діти!

Шкрамко Соломія – прес-секретар, Львівська ФРІ

Залишити відповідь