Леді Ю, де виконані молодіжні обіцянки?

Share

Зустріч Юлії Тимошенко з молоддю відбувалася З лютого у мiсті Харкові.  Зал на півтори тисячі місць забитий до щенту, навіть стіни, і ті підпирають студенти. 10.30 – загальна овація і в залі з’являються головні дійові особи –  Прем’єр-міністр України – Юлія Тимошенко, та Голова Харківської обласної державної адміністрації – Арсен Аваков.

Здавалося що все зараз стане на свої місця – молодь поспілкується з кандидатом у президенти, вона відповість на всі запитання, і тому всі залишаться задоволені. Проте таке буває не у нас, нажаль… Після обумовлених трьох виступів, та промови Авакова, з результатами діяльності Юлії Тимошенко у Харкові (серед яких немає молоді, тільки заводи) до слова береться леді Ю. По ідеї він мав тривати хвилин 30 максимум, щоб всі могли поставити запитання, про що говорила сама «керівниця». Але, хто така молодь у порівнянні з прем’єр-міністром, та ще й з Юлією Тимошенко.

Виступ тривав майже дві години, під час якого говорилося, як завше, про все та ні про що, про заводи, успіхи України, навіть Закон про студентське самоврядування і той згадали. В кінці навіть зал вже не витримував, та намагався перебити оваціями виступи, та де там. Коли палка промова закінчилася, пролунала геніальна фраза: «Ну що, я здається розповіла про все найголовніші. Запитань же не має?» Отака в нас свобода слова, з діячем в одні ворота. Проте не всі, слава Богу, звикли до такого свавілля, на що із залу пролунало декілька голосів з бажанням все ж таки задати запитання. І тут найцікавіше. Дозволяється задати тільки 5 запитань, адже наша леді Ю, вже має бути на іншій зустрічі. І що ви думаєте, яке було перше запитання? Відповідаю, звичайно ж про цукор, він то подорожчав…  Другим стає агітація молоді голосувати за Юлію Тимошенко на виборах, адже вона все зробили щоб закон про студентське самоврядування був прийнятий. І на цьому забирають мікрофон…

Проте завдяки плакатові «Де виконані молодіжні обіцянки?», леді Ю зупиняється біля Харківських ФРІшників, з питання звичайно з’їжджає, проте ми вручаємо їй декілька примірників брошури “МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ”, а голова правління – Антон Голобородько, отримує офіційне запрошення працювати у молодіжній раді разом з Юлею Тимошенко, та розбудовувати країну.

Отак оцінила нас, молодь, один з кандидатів у президенти.  Однак будемо сподіватися, що перед сном вона все таки візьме до рук брошуру МВАРТИ, а ФРІшники з інших куточків України також інформуватимуть її про кампанію, щоб у неї була власна колекція брошур, які раз у раз нагадуватимуть перед сном про існування молоді, яка за нею спостерігає!

Анна Власенко

One thought on “Леді Ю, де виконані молодіжні обіцянки?

  1. Тепер Молодіжна Варта має +1 пункт до обіцянок Юлії Володимирівни, будемо відслідковувати чи дійсно Антон ввійде до молодіжної ради.

Залишити відповідь