Майкрософт нагородив Харківську ФРІ!

Share

Демченко про кампанію 25-26 січня в Києві відбувся NGO Connection Day 2 [День інформаційних технологій для НУО] – захід, що був покликаний повідомити широкій аудиторії представників НУО про можливості інформаційних технологій та практичні навички, що допоможуть полегшити роботу організації, зробити її ефективнішою.

За місяць до заходу був оголошений конкурс від «Майкрософт Україна», в якому в номінації «Інтернет-проекти» було номіновано Харківську ФРІ за кампанію «Врятувати БОММЕР». Організатори висловили свою подяку фрішникам за ефективне використання інтернет-простору. Харків’ян нагородили почесною грамотами та подарунками від компанії «Майкрософт Україна».

За два дні заходу учасники дізнались, як налагодити зв’язок із партнерами за допомогою ресурсів Twitter, Facebook, MS Live, як знайти інформацію про безкоштовні освітні програми у сфері інформаційних технологій від IDEA та PH International. Окрім цього, учасники мали нагоду поділитись власним досвідом використання інформаційних продуктів для виконання завдань, що ставлять перед собою громадські організації.

Також “Майкрософт Україна” презентувала нову версію Windows 7. Серед великої кількості нових можливостей зокрема було представлено звукове оформлення даної версії, що допомагає незрячим людям користуватись комп’ютером.

Другий день заходу був присвячений соціальним медіа, додаткові можливості яких представили учасникам експерти МГО “Інтерньюз-Україна” / МediaNext, проекту з розвитку нових медіа. Завершив захід майстер-клас з PRу від директора з корпоративних комунікацій «Майкрософт Україна» Ярини Ключковської.

Наприкінці всі учасники NGO Connection Day 2 отримали сертифікати та навчальні матеріали з заходу. Організатори висловили подяку усім присутнім та пообіцяли не баритися з NGO Connection Day 3.
Отже, будемо чекати :)

Власенко Анна, Кицюк Максим.

3 thoughts on “Майкрософт нагородив Харківську ФРІ!

  1. Друзі, порада – ставте новини на сайт ФРІ тією датою, коли відбулась подія. Так і хронологія подій наглядніша, і свіжішім подіям не заважєте.

  2. так. що це за пасаж?

    “Другий день заходу був присвячений соціальним медіа, додаткові можливості яких представили учасникам експерти груп Internews та MediaNext”?

    які групи? ще б написали воєнізовані групи

    МГО “Інтерньюз-Україна” / МediaNext, проект з розвитку нових медіа

Залишити відповідь